#

У Великій Димерці та Білій Церкві спіймали порушників комендантської години зі зброєю

11.10.2022 11:55
У Великій Димерці та Білій Церкві спіймали порушників комендантської години зі зброєю
Фото з місця події

Цієї ночі у Великій Димерці та Білій Церкві працівники поліції викрили порушників комендантської години, які мали при собі гранати та зброю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Андрія Нєбитова у Facebook.

За словами начальника поліції області, то у порушників знайшли п’ять гранат у машині, зброю і набої вдома. Жоден зі зловмисників не міг пояснити, ні чому порушує комендантську годину, ні навіщо зберігає вибухівку.

Андрій Нєбитов зауважив:

Між тим, як показує практика, такі гранати, якщо не вбивають ворога на фронті, то банально продаються кримінальним елементам, вибухають під час з’ясування стосунків чи вибивання боргів. А найстрашніше, коли жертвами необережного поводження зі зброєю та вибухівкою стають діти. Тож, як бачимо, комендантська година дає правоохоронцям можливість виявляти правопорушення, запобігати тяжким злочинам та контролювати криміногенну ситуацію. Дії поліцейських під час таких перевірок є обґрунтованими і необхідними для забезпечення правопорядку. Важливо розуміти, що під час цілодобової служби в умовах воєнного стану поліцейські не порушують права і свободи громадянина, а реалізують право кожного із нас на БЕЗПЕКУ.

Нагадаємо, що поліція почала кримінальні провадження за фактами обстрілів кількох громад Київської області 10 жовтня.

Читати "Моя Київщина" у Facebook