#

У Великодимерській громаді провели дитячий турнір з міні-футболу

02.07.2021 08:30
У Великодимерській громаді провели дитячий турнір з міні-футболу
Фото з місця події

Великодимерська громада в особі ЦКДС провела дитячий турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді та Дню української Kонституції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Великодимерська територіальна громада" у Facebook.

Вирішили турнір організувати для юних футболістів 2008 року народження і молодших. Ідея дітям сподобалася. Бо щойно завершився чемпіонат Броварщини, як знову можливість змагатися, боротися за турнірні місця, забивати голи, радіти успіхам та трішки сумувати невдачам.

У турнірі заявилися 8 команд, які розподілили на дві групи. Дві кращі команди продовжували боротьбу у фінальній частині.

Група А грала у Бобрику. Тут, крім господарів, на новенькому стадіончику змагалися Тарасівка, Рудня та Шевченкове. Група Б проводила всі матчі у Великій Димерці. Тут змагалися "Колос"  (В.Димерка), Русанів, Богданівка та Гоголів.

У бобрицькій груповій команді все пройшло успішно. До фіналу покрокували дві команди – Рудня з першого місця, Тарасівка – з другого. Причому, між собою вони зіграли внічию 1:1.

А от у димерській групі стався казус. Усі матчі попереднього етапу зіграли. За його підсумками до вирішальної четвірки мали проходити Богданівка та хлопчики з великодимерського «Колоса».

Але опісля тренер Богданівки Микола Бобко прийняв рішення не виставляти команду на завершальному етапі. Сталося це після висловлення йому претензій, що за команду грав воротар, котрий прописаний у Броварах. Причому за кілька днів до цього Микола Бобко попереджав, що таке буде, бо у богданівців фізично не міг зіграти страж воріт. А у регламенті, за його словами, чітко не прописано, що у турнірі мають право грати винятково мешканці ВДТГ.

Тож Богданівка знялася з розіграшу. На знак солідарності до цього ж кроку вдалася й команда Гоголева, котра потенційно могла замінити богданівців у фіналі. За гоголівців грали два представники - не ВДТГ, а Броварської міської територіальної громади. Один з Броварів, інший – з Требухова.

Тож, у фінальній частині за загальну перемогу боролися три команди.

В останньому матчі, де грали Колос та Тарасівка, найпалкішими прихильниками димерців були хлопці з Рудні. Їм було вигідна перемога господарів, але команда, яку готував Вячеслав Накорчемний, не дала підстав засумніватися в тому, що вони на турнірі найсильніші – 4:3. Причому, два з чотирьох голів провела Настя Сушинська, котра в команді-чемпіона грала одну з ключових ролей.

Отже, розподіл місць був наступним:

  1. Тарасівка (тренер Вячеслав Накорчемний).
  2.  Рудня (тренер Юрій Компанець)
  3. "Колос" (Велика Димерка), (тренер Микола Гнєзділов).

Чемпіонами турніру у складі Тарасівки стали: Саша Головач – воротар, польові гравці - Настя Сушинська, Олександр Москаленко, Саша Вакуленко, Богдан Бражник, Євген Бутович, Тарас Прокопенко, Дмитро Мороз, Андрій Онашко. Єгор Бутович.

Також нагадаємо, що незабаром 2 липня о 12-ій годині відбудеться урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Великодимерської селищної ради.

На зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди грають у футбол, люди стоять, м’яч та трава

На зображенні може бути: 2 людини, люди грають у футбол, люди стоять та трава


Читати "Моя Київщина" у Facebook