#

У Великодимерській ОТГ юнак на мотоциклі Forte збив жінку

04.11.2021 16:20
У Великодимерській ОТГ юнак на мотоциклі Forte збив жінку
Фото з місця ДТП

Учора, 3 листопада, між селами Бобрик та Шевченкове Великодимерської ОТГ сталася аварія за участю мотоцикліста та пішохода

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Між селами Бобрик та Шевченкове 17-річний водій керуючи мотоциклом "Forte" здійснив наїзд на пішохода, яка рухалася в попутному напрямку. Внаслідок аварії 47-річна жінка отримала перелом ноги. ЇЇ доставлено до лікарні.

На місці події працювали працівники реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи Броварського районного управління поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, що 4 листопада на автошляху Київ-Харків поблизу села Козлів Бориспільського району внаслідок зіткнення двох авто постраждали люди.

Читати "Моя Київщина" у Facebook