#

У війні проти Росії загинув доброволець із Володарки

13.05.2022 18:45
У війні проти Росії загинув доброволець із Володарки
Фото з мережі Інтернет

У вівторок, 10 травня, на війні загинув боєць із Володарки Олександр Паламарчук

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Володарська громада. Офіційна сторінку" у Facebook.

У дописі розповідається, що Олександр Паламарчук  нарожився 15 квітня 1977 року в селищі Володарка. Після повномасштабного вторгнення ворога чоловік добровольцем пішов на фронт захищати рідну землю. Він служив солдатом відділення кулеметного взводу стрілецької роти.

На жаль, чоловік загинув. Його життя обірвалося 10 травня 2022 року. У нього залишилися мати та старший брат.

11 травня на центральній площі Володарки відбулася прощальна церемонія, на яку прийшли керівництво та працівники селищної ради, представники військового комісаріату, друзі, знайомі померлого, земляки, військовослужбовці, які проходять службу на території громади, та просто небайдужі громадяни, щоб висловити вдячність за неоціненний внесок Захисника у майбутнє рідної країни.

Щирі співчуття рідним та близьким померлого у зв’язку з непоправимою втратою висловив секретар селищної ради Сергій Миколаєнко.

Поховали Олександра Паламарчука з усіма військовими почестями. На жаль, на Володарському кладовищі це вже четверта могила Захисника України.

Нагадаємо, що у селі Надросівка Володарської ОТГ 28-річний хлопець позбавив життя односельчанина.

Читати "Моя Київщина" у Facebook