#

У Вишгороді чоловік отримав повну коробку наркотиків через пошту

30.11.2020 12:40
У Вишгороді чоловік отримав повну коробку наркотиків через пошту
Фото з місця події

У місті Вишгород правоохоронці зупинили для перевірки чоловіка з коробкою, який дивно себе поводив

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Вишгородський відділ поліції" у Faсebook.

У коробці поліцейські виявили канабіс, амфетамін та ЛСД. За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин поліція відкрила кримінальне провадження. За такий злочин чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення.

Так, працівники карного розшуку під час відпрацювання міста Вишгород звернули увагу на підозрілого чоловіка. Під час перевірки документів та поверхневого огляду у 38-річного місцевого жителя поліцейські виявили коробку з наркотиками. Як з’ясувалось, такий пакунок він отримав в одному із почтових відділень.

Речові докази направлено на відповідну експертизу.

Поліція встановлює коло причетних осіб та спосіб, у який чоловік замовляв психотропні речовини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, що у Вишгородському районі правоохоронці затримали грабіжників, які проникли до оселі загиблих, аби викрасти їх майно.

Читати "Моя Київщина" у Telegram