#

У Вишгороді дві дівчини обікрали кав’ярню (ФОТО)

30.08.2021 15:30
У Вишгороді дві дівчини обікрали кав’ярню (ФОТО)
Фото з місця події

Поліція Вишгородщини повідомили про підозру жінкам, які здійснили крадіжку грошей із кав’ярні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Вишгородське районне управління поліції" у Facebook.

До поліції надійшло повідомлення від орендаторки кав’ярні про те, що, прийшовши на робоче місце, вона виявила розбите  скло до приміщення та відсутність грошей у сумі понад 4 000 грн.

На місце події невідкладно прибули працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Вишгородського РУП.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів завдяки системі відеоспостереження "Безпечна Київщина" правоохоронці встановили осіб зловмисниць та їх місцезнаходження. Ними виявилися дві родички – 21-річна та 26-річна жительки міста Вишгород. Одна з жінок раніше працювала в цій кав’ярні.

Встановлено, що близько 5-ї години ранку, поки одна з жінок спостерігала за навколишньою ситуацією, інша розбила скло віконця вхідних дверей та викрала гроші.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмисницям про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що у Вишгороді оголосили тендер на реконструкцію трибун на стадіоні "Енергетик".


Читати "Моя Київщина" у Facebook