#

У Вишгороді лиходій розпилив газ в очі сусідам і поліцейським (ВІДЕО)

13.12.2021 15:00
У Вишгороді лиходій розпилив газ в очі сусідам і поліцейським (ВІДЕО)
Фото з місця події

У суботу, 11 грудня, у Вишгороді поліцейські затримали чоловіка, який розпилив газовим балончиком у бік сусідів та правоохоронців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Чоловік вибивав двері мешканцям будинку та кидався у бійку. Коли до квартири 36-річного місцевого жителя постукали поліцейські, він відчинив двері та розпилив газ у бік сусідів і правоохоронців.

Чоловіка було затримано, а у його домівці знайдено два газових балони. Сусіди та поліцейські отримали хімічні опіки очей.

Начальник поліцї Київщини Андрій Нєбитов повідомив:

Як з’ясувалося, за останній рік вишгородський лиходій неодноразово тероризував сусідів, ходив з ножем напідпитку, нападав на перехожих із фарбою, або кидав каміння.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч 2 ст 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, що у місті Вишгород водій автомобіля BMW здійснив наїзд на літню жінку, яка рухалася регульованим пішохідним переходом.


Читати "Моя Київщина" у Facebook