#

У Вишгороді пройшов чемпіонат України зі спортивної ловлі риби фідером

10.08.2021 11:40
У Вишгороді пройшов чемпіонат України зі спортивної ловлі риби фідером
Фото з місця події

У період з 7 по 8 серпня у місті Вишгород на центральній набережній Київського водосховища відбулися змагання зі спортивної ловлі риби фідером

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Київського рибоохоронного патруля,  організатором чемпіонату стала Київська обласна федерація риболовного спорту (КОФРС). Змагання пройшли в межах календарного плану турнірів сезону 2021 року.

Чемпіонат пройшов у 2 тури. Учасники були поділені на 4 зони по 16 осіб у кожній. Перше місце у особистому заліку отримав учасник з Запорізької області. Друге місце посів учасник з Волинської області. Третє – з Запорізької. У командному заліку призові місця здобули команди з Запорізької, Дніпропетровської та Запорізької областей відповідно.

Напередодні заходу рибпатрульні Київщини здійснили перевірку ділянки водойми на предмет заборонених знарядь лову. Крім того, було здійснено контроль за дотриманням Правил любительського та спортивного рибальства. Після завершення змагань переможців та призерів нагородили кубками та цінними подарунками від спонсорів.

Організатори змагань зауважили:

Це було справжнє випробування для спортсменів, адже доводилося ловити дрібну плітку у високому темпі, яка то клювала із дна, то підіймалася у товщі води, то відходила від прикормлених точок у невідомому напрямку. Але всі учасники доклали максимум зусиль, щоб досягти якомога вищого результату.

Нагадаємо, що суд задовольнив позов щодо відшкодування браконьєрами збитків у сумі 19 635 грн, завданих Димерській селищній раді внаслідок незаконного вилову на річці Тетерів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: