#

У Вишгороді тимчасово закриють рух мостом через канал

09.01.2024 17:00
У Вишгороді тимчасово закриють рух мостом через канал
Фото з місця події

У зв'язку зі стартом робіт з капремонту мосту через канал на дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів км 29+110, рух для всіх видів автотранспорту буде закрито 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Службу відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області.

На час проведення капітального ремонту основного мосту працюватиме понтонна переправа, що забезпечуватиме транспортне сполучення для мешканців лівобережної частини району та сусідніх областей.

 З 10 січня рух автотранспорту з міста Києва в бік села Осещина та Хотянівка здійснюватиметься мостом через канал. З Осещини та Хотянівки в бік Києва – відбуватиметься тимчасовим понтонним мостом. 

З 17 січня рух відбуватиметься лише по понтонному мосту в режимі реверса в обох напрямках. Міст через канал буде закритий на капітальний ремонт. 

На початку повномасштабного вторгнення росії, один з прольотів мосту на дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів було зруйновано, наразі міст не здатен витримувати транспортні навантаження та потребує негайного ремонту. 

Нагадаємо, що на Київщині капітально відремонтували та ввели в експлуатацію ще 2 мости.


Читати "Моя Київщина" у Telegram