#

У Вишгороді вбили чоловіка та закопали його тіло на кладовищі

06.07.2020 17:16
У Вишгороді вбили чоловіка та закопали його тіло на кладовищі
Фото з місця події

Трьох жителів Вінницької та Чернігівської областей, один з яких неодноразово судимий, працівники Вишгородського відділу поліції затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посилання на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Днями до поліції звернулась жителька міста Вишгород та повідомила, що прийшовши на кладовище, вона виявила на могилі сина свіжий ґрунт.

На місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Під час проведення огляду місця події правоохоронці виявили "підхоронене" тіло молодого чоловіка.

В ході проведення першочергових слідчих розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетні чоловіки 19, 45 та 46-річного віку.

Встановлено, що під час розпиття алкогольних напоїв у компанії чоловіків виник конфлікт із новим знайомим. Між ними сталася бійка, під час якої троє нанесли тілесні ушкодження потерпілому. Травми виявились смертельними. У подальшому тіло чоловіка прикопали на кладовищі,  аби приховати сліди злочину.

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та за ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів.  Суд обрав для них запобіжний захід – тримання під вартою. Зловмисникам  загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. 

Нагадаємо, що на Вишгородщині землі водного фонду незаконно передали у приватну власність вартістю понад півмільйона гривень.

Читати "Моя Київщина" у Telegram