#

У Вишгородському районі неповнолітній хлопець підірвався на розтяжці (ФОТО)

19.04.2022 12:40
У Вишгородському районі неповнолітній хлопець підірвався на розтяжці (ФОТО)
Фото з місця подій

У селі Литвинівка Вишгородського району, двоє юнаків пішли гуляти до  закинутого приміщення, там відбувся вибух залишеного окупантами боєприпасу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Тільки-но 17-річний хлопець відчинив двері, як стався вибух. На щастя, юнаки вижили. Один із потерпілих отримав травми голови, проте госпіталізації не потребував.

Поліцейські закликають громадян бути обережними, стежити за дозвіллям дітей, не користуватися лісовими дорогами та стежками, не відвідувати не обстежені правоохоронцями будівлі в районах, які були у російській окупації та дотримуватися інструкцій вибухотехніків і рятівників.

Розмінування Київщини триває. На території області залишеється ще велика кількість небезпечних "сюрпризів", залишених терористською армією московитів

Нагадаємо, що за півтора тижні вибухотехніки із Прикарпаття виявили майже тисячу вибухонебезпечних предметів на звільнених від російських окупантів територіях Київської області.



Читати "Моя Київщина" у Facebook