#

У Вишгородському районі невідомі відкрили стрілянину на будівництві: є жертви (ВІДЕО, ФОТО)

17.07.2020 19:53
У Вишгородському районі невідомі відкрили стрілянину на будівництві: є жертви (ВІДЕО, ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно група осіб спортивної статури приїхали на одну із земельних ділянок у селі Хотянівка, де зводиться новобудова та зробили 9 пострілів із травматичної зброї в груди чоловіка, який там працював 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Невідомі особи на одному з будівництв у Вишгородському районі влаштували стрілянину. Наразі поліція затримала чотирьох нападників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За вчинення хуліганства із застосування зброї їм загрожує ув’язнення до семи років.

Так, днями, близько 23 години, група осіб спортивної статури приїхали на одну із земельних ділянок у селі Хотянівка, де зводиться новобудова. Там вони напали на одного з різноробочих, без будь-яких пояснень затягли його до будівельного вагончика, де здійснили близько 9 пострілів з травматичної зброї у груди чоловіка. Після чого втекли у невідомому напрямку. Потерпілого каретою швидкої допомоги доправлено до лікарні.

Оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Вишгородського відділу поліції провели масштабну розшукову роботу, опрацювали камери відеоспостереження, встановили автівки, на яких пересувались зловмисники. За силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення правоохоронці затримали самих нападників – троє чоловіків та жінку. Всі вони жителі Чернігівщини, які винаймали житло у столиці. Під час обшуку у них виявлено та вилучено зброю та набої. 

За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Поліція встановлює причини такого зухвалого озброєного нападу. Вирішується питання щодо оголошення про підозри затриманим. Суд обере для них запобіжний захід.

Нагадаємо, що на Київщині розшукують організатора та члена банди, які займалися викраденням автомобілів преміум класу. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook