#

У Вишневому незабаром запрацює багатоочікуваний дитячий садочок

24.04.2020 10:56
У Вишневому незабаром запрацює багатоочікуваний дитячий садочок
Фото з місця події

У Вишневому триває реконструкція дитячого садочка "Яблунька" на 110 місць, навчальний заклад запрацює протягом 2020 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Як зазначається, наразі в місті проживає понад 40 тисяч людей та виникає нагальна необхідність в забезпеченні дошкільними навчальними закладами.

Загальна кошторисна вартість проєкту складає 73 182,203 тис. грн. Кошти на добудову ДНЗ у 2020 році передбачено з обласного бюджету у сумі 5,7 млн грн, а решту коштів – 1,5 млн грн з місцевого бюджету міста Вишневе.

Станом на 23 квітня 2020 року, садочок готовий на 90%. Завершити роботи планується протягом 2020 року.

«Не зважаючи на карантинний режим програма працює, роботи на об’єкті активно проводяться. Невдовзі понад 100 дошкільнят зможуть навчатися в комфортних, а головне – безпечних умовах», – зазначає тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Зазначимо, на сьогодні Київська область (не враховуючи міста Києва) посідає перше місце по житловому будівництву серед інших регіонів України. Особливо стрімко розбудовуються пристоличні райони області, а саме Києво-Святошинський, Бориспільський, Броварський, Вишгородський, Обухівський райони, м. Бориспіль, м. Бровари, м. Буча, м. Васильків та м. Ірпінь.
Також нагадаємо, що в Київській області оголосили про підозру забудовнику, який обманом виманив у інвесторів 642 000 грн, обіцяючи побудувати котеджі й багатоквартирні будинки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram