#

У Вишневій громаді волонтери зібралися на круглий стіл

06.12.2021 15:35
У Вишневій громаді волонтери зібралися на круглий стіл
Фото з місця події

Стало відомо, що у Вишневому до дня волонтера актова зала зібрала засновників, голів та представників громадських організацій громади

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Моє Вишневе" у Facebook, вони зібралися для участі у круглому столі "Соціально активна громада: що маємо - до чого прагнемо...".

Організатором зустрічі виступив Центр надання соціальних послуг за підтримки Вишневої міської ради. Учасники круглого столу презентували досвід кожної організації та спільноти, розповіли про реалізацію проєктів та поділилися досвідом підтримки жителів громади, напрацювали дорожню карту розвитку соціальної сфери громади, ініціювали нові проекти.

Від імені міського голови Іллі Дікова волонтерів привітали та відзначили грамотами, квітами і сувенірними подарунками начальник відділу з питань торгівлі, освіти, культури, молоді та спорту Оксана Олексієнко, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю Людмила Мартиненко та директор Центру надання соціальних послуг Оксана Мельниченко.

Нагадаємо, що нещодавно на вулиці Європейська у Вишневому поліцейські провели обшук підпільного ігрового закладу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: