#

У Вишневому чоловік по-звірячому вбив товариша по чарці (ФОТО)

06.07.2021 17:30
У Вишневому чоловік по-звірячому вбив товариша по чарці (ФОТО)
Фото з місця події

У п’ятницю, 2 липня, у Вишневому правоохоронці затримали чоловіка, який до смерті забив свого знайомого

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що на місце події одразу прибули керівництво, група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Бучанського районного управління поліції.

Правоохоронці з'ясували, що господар однієї з квартир разом із загиблим вживали алкогольні напої. Згодом між чоловіками виникла сварка, через що 25-ти річний чоловік схопив праску та наніс численні удари 45-річному гостю. На цьому молодик не зупинився: він відкусив потерпілому шматок вуха та вибив передні зуби. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Поліцейські виявили та вилучили низку речових доказів. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч.1, ст.115 ( Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, що нову "швидку" Вишнівській підстанції екстреної медичної допомоги передав депутат Київської обласної ради Андрій Кріпак.


Читати "Моя Київщина" у Facebook