#

У Вишневому квартирних крадіїв-іноземців затримали одразу після злочину (ФОТО, ВІДЕО)

03.12.2021 15:10
У Вишневому квартирних крадіїв-іноземців затримали одразу після злочину (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 2 грудня, у Вишневому правоохоронці затримали двох громадян Грузії після скоєння ними крадіжки в одній із квартир міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Відомо, що двоє громадян Грузії 48-ми та 33-х років вдерлися до квартири у Вишневому. Вони викрали гроші, три золоті каблучки, три наручних механічних годинники та два наручних смарт-годинники.

Поліцейським вдалося "за гарячим слідом" затримали злодіїв. Було встановлено, що до квартири чоловіки потрапили шляхом підбору ключа.

За місцями проживання крадіїв було проведено обшуки та вилучено низку речових доказів, серед яких відмички, викрадені цінності, одяг та взуття, у яких зловмисники здійснювали крадіжки.

Чоловіків було затримано, а також встановлено, що вони причетні ще до трьох крадіжок на території Бучанського та Обухівського районів. Крім того, злодії вже були раніше судимі за майнові злочини, один із них і на даний час перебуває у статусі обвинуваченого.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч 3 ст 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення підозри затриманим. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що у місті Вишневе 6 грудня по 12 грудня усі охочі зможуть щепитися від коронавірусу у центрі масової вакцинації.



Читати "Моя Київщина" у Facebook