#

У Вишневому неадекватний водій ледь не вбив поліцейського

07.05.2021 16:50
У Вишневому неадекватний водій ледь не вбив поліцейського
Фото з місця події

Сьогодні, 6 травня, у Вишневому працівник поліції зупинив авто, однак керманич спробував втекти і здійснив наїзд на правоохоронця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

На перехресті працівник групи реагування патрульної поліції Бучанського районного управління поліції зафіксував порушення правил дорожнього руху водієм автівки "Nissan". Чоловік порушив правило проїзду перехрестя.

Працівник поліції зупинив авто та звернувся до водія для складання адмінпротоколу. Однак керманич почав поводити себе неадекватно, спробував втекти і здійснив наїзд на працівника поліції та спричинив пошкодження ще двох автівок та мотоцикла.

Поліцейського з тілесними ушкодженнями доставлено до медичного закладу. Від проходження медичного освідування порушник відмовився.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України (Вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу чи його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків). Санкція статті передбачає ув‘язнення на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Також нагадаємо, що 1 травня, у Вишневому п'яний водій влетів в автомобіль, у якому знаходилася родина.






Читати "Моя Київщина" у Facebook