#

У Вишневому пройшли змагання з фехтування на шаблях

18.02.2022 19:30
У Вишневому пройшли змагання з фехтування на шаблях
Фото з місця події

У місті Вишневе відбувся всеукраїнський турнір із фехтування на шаблях серед юнаків і дівчат 2005 року народження і молодше

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Вишневої міської ради, це останні змагання перед чемпіонатом Європи.

У турнірі взяли участь спортсмени з Вишневого, Києва, Миколаєва, Одеси, Черкас, Вінниці, Нетішина. Загалом 49 учасників, з них 20 кадетів та 29 кадеток.

Серед юнаків І місце виборов Дарій Лукашенко (м. Київ), ІІ місце – Станіслав Закутній (м. Черкаси), два треті місця розділили Даніїл Скороход (м. Миколаїв) та Андрій Сластін (м. Київ).

І місце серед кадеток отримала Софія Полонка (м. Миколаїв), ІІ місце – Вікторія Коротченко (м. Миколаїв), ІІІ місця посіли киянки Софія Головкіна та Ізабелла Гросул.

Нагородили призерів та переможців заступник Вишневого міського голови Олексій Поліщук та заслужений майстер спорту України, бронзовий призер Олімпійських ігор в 2004 році в Афінах Владислав Третяк.

Старший тренер ДЮСШ Валерій Максименко зауважив:

Ми вперше провели змагання такого рівня. На жаль, представники Вишневого не посіли першості у змаганнях. Але у нас є перспективні хлопці, які вже на наступний рік можуть показати гідні результати. На жаль, в Україні небагато областей, де розвивається цей вид спорту та проводяться змагання. Але на цих змаганнях були представлені всі ці області.

Нагадаємо, що 11 лютого у місті Вишневе жінка нанесла проникаючі ножові поранення грудної та черевної порожнини 17-річному юнакові.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: