#

У Вишневому псевдо-бізнесмени знову відновили незаконну діяльність грального залу (ФОТО)

04.09.2020 08:30
У Вишневому псевдо-бізнесмени знову відновили  незаконну діяльність грального залу (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 3 вересня, правоохоронці вчергове викрили діяльність підпільного грального залу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Києво-Святошинський відділ Поліції" Facebook.

Упродовж місяця за цією адресою правоохоронці Києво-Святошинського відділу поліції вже втретє вилучають комплекти робочого комп’ютерного обладнання.

Минулого тижня за цією адресою правоохоронці проводили невідкладний обшук та вилучали техніку за допомогою якої надавалися послуги у сфері грального бізнесу.

Під час проведення перевірки інформація знайшла своє підтвердження. Організатори облаштували приміщення всім необхідним та, аби не привернути увагу правоохоронців, допускали до закладу виключно "своїх клієнтів".

Поліцейські провели огляд місця події та вилучили шість комплектів обладнання.

Діяльність закладу припинена. На даний час поліція вживає необхідних заходів з метою встановлення осіб, причетних до організації та підтримки функціонування незаконного закладу. Вирішується питання щодо подання клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

Боротьба з незаконним гральним бізнесом триває.

Нагадаємо, що 3 вересня у Вишневому співробітники Департаменту охорони затримали водія маршрутки, який їздив по місту у стані алкогольного сп'яніння та порушував ПДР.


Читати "Моя Київщина" у Facebook