#

У Вишневому триває капітальний ремонт басейну в спортивній школі (ФОТО)

08.11.2021 14:10
У Вишневому триває капітальний ремонт басейну в спортивній школі (ФОТО)
Фото з місця події

До березня наступного року у місті Вишневе планують завершити ремонт дитячого басейну в Дитячо-юнацькій спортивній школі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Вишнева міська територіальна громада" у Facebook.

У дописі зауважується, що ремонту підлягає чаша басейну, де буде нова плитка, система фільтрації води, система підігріву і система підтримки температури води, що дозволить значно економити на витратах кубів води, електроенергії та теплоносія.

Також проєктом передбачена тепла підлога, встановлення енергоефективної вентиляції у всіх приміщеннях, нові вікна і двері, нове якісне енергозберігаюче освітлення, облицювання поверхні стін і укладання підлог плитками приміщення басейну, душових кімнат, роздягалень, тренерської, вбиралень. У душових кімнатах і роздягальнях будуть замінені душові змішувачі, сантехніка і підшиватися підвісна стеля.

Однією з головних складових проєкту буде встановлення ще одного невеликого басейну для немовлят, який матиме свою систему очистки і підігріву води до необхідної для малечі температури.

Фінансування робіт здійснюється з міського бюджету, і їх повністю планують завершити до 1 березня 2022 року.

Нагадаємо, що два суди відкрили провадження у справах за позовами в інтересах Вишневої міської ради щодо стягнення із забудовників заборгованості зі сплати коштів пайової участі.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: