#

У Вишневому відключать каналізацію через аварію: офіційне роз'яснення (ФОТО)

09.02.2022 18:20
У Вишневому відключать каналізацію через аварію: офіційне роз'яснення (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У п'ятницю, 11 лютого, у Вишневому тимчасово буде зупинено скидання стічних вод у нічний час через аварійну ситуацію на каналізаційному колекторі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Борщагівська сільська РАДА /Official" у Facebook.

В оголошенні повідомляють, що на каналізаційному колекторі ПрАТ "АК "Київводоканал" у Києві, до якого підключені каналізаційні колектори міста Вишневе, трапилася аварія. Тому, для ліквідації аварійної ситуації, із 00:00 до 05:00 год 11 лютого у Вишневому буде відключено каналізацію.

Через таку ситуацію, КП "Вишнівськводоканал" зупинить роботу каналізаційних насосних станцій у Вишневому із 23:00 год 10 лютого до 05:00 год 11 лютого. Також буде призупинено приймання стічних вод від таких сіл: Софіївська Борщагівка, Святопетрівське, Крюківщина.

Окрім того, у Вишневому, Софіївській Борщагівці та Крюківщині буде обмежено водопостачання із 22:00 год 10 лютого до 06:00 год 11 лютого.

Нагадаємо, що у межах програми "Велике будівництво" у місті Вишневе триває зведення дитячого садка для дітей з обмеженими можливостями.


Читати "Моя Київщина" у Telegram