#

У Володарці відкрилася літня Leader EdCamp "ACTION-школа"

07.07.2021 16:30
У Володарці відкрилася літня Leader EdCamp "ACTION-школа"
Фото з місця події

Сьогодні, 7 липня, у селищі Володарка відкрилася літня Leader EdCamp "ACTION-школа" обласної ради дітей Київщини "Немає! Нічого! Неможливого!"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДАЮ участь у відкриті взяв голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Участь у відкритті також взяли перший заступник голови Київської Ода Дмитро Назаренко, заступник голови ОДА Олег Торкунов, директор департаменту освіти і науки ОДА Жанна Осипенко, голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк, голова Володарської селищної ради Олександр Ференець, члени обласної ради дітей, гості.

Василь Володін та інші присутні ознайомилися з коворкінговим простором, діти-лідери з керівного складу ОРДК, розповіли про досягнення та здобутки органів учнівського самоврядування громад Київщини.

Василь Володін зауважив:

У вас відчувається драйв. У вас горять очі. Ви захоплені тим, чим займаєтесь. Ви щоразу доводите і собі, і оточуючим, що для вас насправді немає нічого неможливого. Я хочу подякувати вам за вашу активність, а вашим батькам і педагогам – за те, що підтримують вас і вірять. Це дуже важливо.

Після офіційного відкриття очільник регіону відвідав комунікаційний майданчик Networking "Лідерський дитячий рух Київщини: погляд у майбутнє", де оглянув три інтерактивні локації, в яких депутати обласної ради дітей Київщини представили ефективні моделі лідерства, своє особисте бачення успішних життєвих стратегій:

  • лідерство+партнерство=успіх. Його основна ідея полягає у тому, що Основними складовими успішної співпраці є конструктивний діалог і порозуміння. Налагодження партнерських відносин стає одним із найважливіших підходів у проєктній діяльності;
  • мистецтво бути особистістю. Ця комунікація відображає, що основне завдання особистісного зростання в гармонізації особистості, подоланні внутрішніх перешкод, що заважають ефективному самовизначенню, використання внутрішніх ресурсів, розвитку й розкриттю потенціалу людини;
  • лідерство: стратегія і тактика. Локація містить інформацію про поняття та відмінності стратегії і тактики.

Нагадаємо, що 7 липня у селищі Володарка Білоцерківського району з річки витягнули тіло чоловіка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: