#

У Ворзелі невідомі напали на юнака та пограбували його (ФОТО)

10.07.2020 12:20
У Ворзелі невідомі напали на юнака та пограбували його (ФОТО)
Фото з місця події

У селищі Ворзель 20-річний хлопець відпочивав, як зненацька до нього підійшло двоє невідомих та почали його бити

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

На спецлінію 102 звернувся 20-річний місцевий мешканець. Хлопець повідомив, що у Ворзелі під час відпочинку у парку невідомі побили його, відкрито викрали особисті речі та зникли у невідомому напрямку на авто.

На місце події прибули групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, бійці полку поліції особливого призначення та наряди поліції охорони. На пошуки зловмисників були орієнтовані усі мобільні наряди поліції.

Під час проведення невідкладних пошукових заходів правоохоронці встановили осіб, причетних до вчинення злочину, та затримали їх. Поліцейські вилучили в них речові докази: викрадені мобільний телефон, пристрій для куріння та портативну колонку.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За вчинене їм загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Подальшу їх долю вирішить суд.

Нагадаємо, що на території Київської області чотири роки незаконно утримували підприємця, компанію якого шахрайським шляхом привласнили.



Читати "Моя Київщина" у Telegram