#

У Яготині чоловік незаконно користувався ставом після закінчення оренди

06.09.2020 12:20
У Яготині  чоловік незаконно  користувався  ставом після закінчення оренди
Фото з мережі Інтернет

У місті Яготин чоловік, який раніше орендував став, дозволяв рибалкам проводити у ньому вилов риби на платній основі  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Управління Держрибагентства у м. Києві та Київській області" у Faсebook.

Нещодавно на "гарячу лінію" Київського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від представника Громадської організації "Асоціація рибалок Київщини" з приводу порушення прав громадян на безоплатну рибалку на ставу Малий Супій №1, що у м. Яготин Київської області.

Для перевірки факту та відповідного реагування на місце події оперативно прибули рибоохоронні патрульні Київщини.

Було встановлено, що оренда даного ставу закінчилася ще в червні 2019 року. Але, не дивлячись на це, колишній орендатор незаконно надавав послуги рибалки на платній основі та видавав квитки.

На вимогу рибпатрульних, громадянин не зміг пред’явити всі необхідні дозвільні документи на водойму.

Крім того, Київський рибоохоронний патруль отримав відповіді на запит від Яготинської міської ради, Яготинської районної держадміністрації та Київської обласної держадміністрації та підтвердив той факт, що даною особою не було продовжено договір оренди ставу, а отже будь-яка його діяльність вважається незаконною.

На місце події було викликано працівників Яготинського відділення поліції. Матеріали справи внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство)

Нагадаємо, що у місті Яготин  п’яний 62-річний пенсіонер на власному подвір’ї скоїв самогубство.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: