#

У Яготині відновлюється видача талонів для пільгового проїзду в транспорті

26.05.2020 11:36
У Яготині відновлюється видача талонів для пільгового проїзду в транспорті
Фото з мережі Інтернет

Завтра, 27 травня, жителі Яготина, які мають право на безкоштовний проїзд, зможуть отримати талони для пільгового проїзду в транспорті

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Яготинська міська рада" у Faсebook.

Відновлюється видача талонів для пільгового проїзду у міському маршрутному автотранспорті загального користування м. Яготина на червень ІІ кварталу та ІІІ квартал поточного року особам, які мають право на безкоштовний проїзд відповідно до законодавства України, та пенсіонерам за віком, які зареєстровані в адміністративних межах Яготинської міської ради.

Талони видаватимуться з понеділка по суботу включно, окрім неділі з 08.30 до 16.00, за адресою: м. Яготин, вул. Шевченка, 204 (приміщення Яготинської ЖЕК).

За отриманням талонів громадяни, що мають право на безкоштовний проїзд, повинні звертися особисто. Для перевірки персональних даних при собі необхідно мати: паспорт, ідентифікаційний номер та посвідчення, яке надає право на пільговий проїзд у громадському транспорті.

З метою вживання необхідних заходів для безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, громадяни повинні дотримуватись відповідних санітарних та протиепідемічних заходів: засоби індивідуального захисту та дозволена безпечна дистанція, - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, що у місті Яготин на Калиновій алеї комунальники підвісили на троси десятки парасольок різного кольору.

Читати "Моя Київщина" у Facebook