#

У Яготинському районі триває ремонт доріг

29.06.2020 14:30
У Яготинському районі триває ремонт доріг
Фото з місця події

Після зими на Яготинщині розпочалися роботи по ремонту доріг загального користування 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Яготинської районної державної адміністрації.

Пневмо-струменевим методом здійснено ліквідацію 850 м2 ямковості на автомобільній дорозі місцевого значення О101713 Переяслав-Хмельницький-Добраничівка-/М-03/ (Капустинська, Ничипорівська сільські ради), завершуються роботи в межах Фарбованської сільської ради.

Заплановано роботи по ліквідації ям пневмо-струменевим методом на автомобільній дорозі місцевого значення С102514 /Яготин-М-03/через Засупоївку/ - Панфили в межах Панфильської сільської ради та на автомобільній дорозі О102514 Яготин-Жоравка (на Теплівку) в межах Сулимівської сільської ради.

Закликаємо водіїв - бути уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки, дбайте про власну безпеку та безпеку інших, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 18 квітня у селі Лемешівка Яготинського району загорівся житловий будинок, у результаті чого загинув 58-річний чоловік.

Читати "Моя Київщина" у Telegram