#

У Зазимській ОТГ ревнивець вбив товариша та підпалив разом із будинком (ВІДЕО)

25.01.2022 16:00
У Зазимській ОТГ ревнивець вбив товариша та підпалив разом із будинком (ВІДЕО)
Фото з місця події

Поліцейські повідомили про підозру лиходію з села Рожни на Броварщині, який вбив знайомого, а потім підпалив його будинок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Трагедія сталася 12 січня ввечері. 45-річний житель села Рожни палицею жорстоко забив товариша до смерті, а потім, приховуючи сліди злочину, підпалив його в будинку. 

Про пожежу та обгоріле тіло загиблого повідомила місцева жителька. Виїхавши на місце події, співробітники поліції Броварщини встановили особу загиблого. Ним виявився 48-річний власник оселі.

Під час ретельного огляду тіла експерти виявили, що не вогонь став причиною смерті господаря. На голові виявили численні травми. 

Виявилося, що перед смертю до загиблого в гості прийшли товариш із супутницею. Компанія розпивала спиртні напої, але гість приревнував свою знайому до господаря оселі. Ревнивець схопив дерев’яну палицю та декілька разів вдарив нею товариша по голові, після чого мертве тіло відтягнув до іншої кімнати та підпалив.

Під час проведених оперативно-розшукових заходів оперативники Броварського районного управління поліції встановили, що до злочинів причетний 45-річний місцевий житель.

Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили про підозру чоловікові за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) та за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.

Броварським міжрайонним судом Київської області чоловіку обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслету.

Нагадаємо, що 24 січня між селами Велика Димерка та Рожни 67-річний водій не впорався з керуванням і з’їхав за межі дороги.


Читати "Моя Київщина" у Telegram