#

У Згурівці підписали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння

19.02.2021 18:50
У Згурівці підписали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння
Фото з місця події

Сьогодні, 19 лютого, очільник Згурівської ОТГ Василь Цвик та голова ГО "Центр громадських ініціатив Згурівщини" Артем Єсипок підписали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Згурівської ОТГ.

Метою підписання Меморандуму було об’єднати зусилля для координації дій та підвищення ефективності спільної роботи.

Головою громадської організації презентовано основні напрямки співпраці, озвучив цілі та мету даних проєктів.

Своєю чергою очільник громади Цвик озвучив свої напрацювання, плани та ідеї розвитку громади, а також своє бачення перспектив від реалізації даних проектів та участі громадських організацій в реалізації проєктів та залученні додаткових інвестицій, акцентувавши увагу на ініціативності громадськості. Він пообіцяв всебічну підтримку ініціативам, які матимуть право на втілення та будуть дійсно необхідні громаді.

Учасники наради обговорили можливі механізми реалізації впровадження проєктів та програм, розвитку молодіжного руху в громаді, залучення громадськості до реалізації проєктів.

У обговоренні взяли участь депутат Броварської районної ради Микола Бойко та начальник управління з питань організації ДКІД Згурівської селищної ради Сніжана Авраменко.

Нагадаємо, що у Згурівці 10 лютого Василь Цвик, який є очільником Згурівської ОТГ, завітав до пожежно-рятувальної частини

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: