#

У Згурівці відбулися Всеукраїнські змагання з бейсболу (ФОТО)

30.05.2021 15:55
У Згурівці відбулися Всеукраїнські змагання з бейсболу (ФОТО)
Фото з місця події

Протягом трьох днів, з 25 по 27 травня, у місті Згурівка відбувся Відкритий Кубок Київської області з бейсболу серед дітей 12-14 років "Junior League-2021 Ukraine" з різних міст країни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОДА.

Справжнє свято приймав центральний стадіон "Старт". Довгоочікувана подія цієї весни зібрала багато прихильників бейсболу та закохала в динамічний вид спорту нових фанатів, які стали свідками захопливих ігор. І відтепер, після відновлення "Junior League-2021 Ukraine", у цих змагань є всі шанси стати щорічними у Згурівці, адже вони стали символом відродження Малої бейсбольної ліги.

Отже, на полі зустрілися команди-учасниці:

1.United South Team (Миколаїв, Одеса)

2.Збірна Кропивницького (Кропивницький, смт Нове)

3. Darnitsa Tigers JR (Київська область)

4. Cossacks CK (Київ)

На запрошення організаторів спостерігати боротьбу за Кубок Київщини завітав Сергій Тимофєєв, начальник Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації. А по завершенню змагань очільник Київщини спортивної, Згурівської територіальної громади, обласної федерації бейсболу та головний суддя змагань міжнародної кваліфікації Сергій Болілий були удостоєні честі на урочистій церемонії нагородження вручити переможцям та призерам заслужені нагороди.

На врочистостях з нагоди закриття турніру Сергій Тимофєєв відзначив і саму Згурівську селищну територіальну громаду, вручивши голові Василю Цвику Подяку Управління молоді та спорту за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту на території Згурівського регіону та організацію проведення змагань обласного і всеукраїнського рівнів.

Результати матчевих зустрічей протягом трьох змагальних днів.

День перший:

Стартував чемпіонат цікавим поєдинком – київським дербі між Cossacks CK - Darnitsa Tigers JR. Результат матчу - 17:5 на користь киян.

У наступному матчі першого ігрового дня на поле вийшли United South Team та Збірна Кропивницького. Перемогу з рахунком 3:21 святкувала кропивницька команда.

День другий:

Darnitsa Tigers JR VS Збірна Кропивницького - 6:10

United South Team VS Cossacks CK -8:16

Cossacks CK VS Збірна Кропивницького - 4:13

Darnitsa Tigers JR VS United South Team - 16:10

День третій:

У матчі за третє місце Darnitsa Tigers JR VS United South Team бронзовим призером змагань стала команда Київської області – рахунок на табло 15:11.

У фінальній зустрічі Збірна Кропивницького всуху обіграла Козак - 21:0.

Володарем Кубку Київської області з бейсболу "Junior League-2021 Ukraine" стала Збірна Кропивницького (Кропивницький, смт Нове). Срібним призером - Cossacks CK (Київ). А команда Київської області Darnitsa Tigers JR лишили вдома бронзові нагороди.

За спортивною традицією було відзначено найкращих гравців в різних номінаціях. Так, найкращими гравцями своїх команд стали Тарас Коваленко та Назар Кравченко ( KROPIVNITSKY), Дмитро Засядьвовк та Денис Дзюба (COSSACRS CK), Михайло Кожушко та Єва Кисіль (DARNITSA TIGERS), Дмитро Агапов та Артем Стернад (UNITED SOUTH).

У номінації «Iron Man (стальна людина)» перемогли Нікіта Шевцов (KROPIVNITSKY), Богдан Суханицький (COSSACRS CK), Максим Рибак (DARNITSA TIGERS) та Данило Юхимчук (UNITED SOUTH).

Кращим відбиваючим було визнано Матвія Сердечного (DARNITSA TIGERS). У номінації "Кращий ранер (бігун)" виграв Микита Смірнов (UNITED SOUTH). Найкращим захисником став Борис Гаран (COSSACRS CK). Найкращим пітчером (кидаючим) обрали Влада Шелупцова (KROPIVNITSKY). Номінація "MVP": найкориснішим гравцем турніру в усіх номінаціях було визнано Максима Малиша (KROPIVNITSKY).

Також нагадаємо, що 16 травня, у Згурівці була поновлена вишиванка на алеї у парку.




Читати "Моя Київщина" у Facebook