#

У Згурівці відкриють дитячі садочки

06.07.2020 13:40
У Згурівці відкриють дитячі садочки
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 6 липня, стало відомо, що з наступного тижня в Згурівці почнуть працювати дитячі садочки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Згурівська районна державна адміністрація"» у Faсebook.

Відповідне рішення було прийняте на позачерговому засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Згурівській РДА. Підставою для винесення питання за розгляд комісії стала значна кількість звернень батьків до голови райдержадміністрації.

Для відкриття садочків мають бути дотримані всі рекомендації Головного Держаного санітарного лікаря України (Постанова Мінохорони здоров’я від 21.05.2020 № 25).

Начальнику відділу освіти дано доручення забезпечити суворе дотримання санітарних норм, ретельно підготувати садочки до відновлення роботи та створити безпечні умови для дітей.

Заклади дошкільної освіти в Згурівці перевірить районна Державна надзвичайна протиепізоотична комісія та надасть свої висновки щодо можливості відновлення роботи дитячих садочків.

У закладах освіти проведуть інструктаж персоналу щодо роботи в нових умовах та дій у випадках виявлення інфікованих. Освітні установи закуповують миючі засоби та дезінфектори, інші необхідні матеріали.

Окрім того, батьки теж повинні свідомо поставитися до ситуації, в якій працюватимуть садочки, надавати правдиву інформацію про стан здоров’я своїх дітей та інших членів родини.
Садочки не повинні стати новими осередками захворювання.

Нагадаємо, що в Карпатах житель селища Згурівка травмувався, його рятувало п’ять працівників пошуково-рятувального відділення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram