#

У Згурівці винуватець ДТП "замутив" махінацію, яка допомогла уникнути йому покарання

12.05.2020 13:20
У Згурівці винуватець ДТП "замутив" махінацію, яка допомогла уникнути йому покарання
Фото з мережі Інтернет

У Згурівці п’яний Микола Чуприна на Toyota Land Cruiser Prado виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з легковим автомобілем

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на «Згурівка без купюр» у Faсebook.

Варто зазначити, що інформаційний портал "Моя Київщина" вже писав про дану ДТП, яка сталася 1 травня.

Як розповідається у дописі, після зіткнення, Чуприна та пасажир виходять з машини та дістають з іншого авто тіло постраждалого, який внаслідок аварії загинув.

Перший дзвінок який робить винуватець ДТП - це не дзвінок до швидкої, а дзвінок своєму сину (Дмитро Чуприна), щоб той приїхав та замінив п'яного батька за кермом. Потім хлопці "замітають"сліди, знімають відео реєстратор з Тойоти, забирають документи на автомобіль, пасажир по кличці "Горбатий" забирає гаманець з документами померлого, - йдеться у дописі.

Далі розповідається, що після того, як син приїхав з другом, він залишається на місці ДТП, а друг забирає батька. При подачі показів слідчим, Дмитро Чуприна путався в словах і навіть не знав звідки їхав, та в кінцевому результаті не підписує протокол допиту.

На відео опублікованому раніше, можна побачити, що машина (Toyota) після зіткнення не змінила положення та була направлена в напрямку куди їхала, але на фото нижче видно, що машину передвинули, це вже питання до працівників поліції які приїхали на місце аварії. В цей час пасажир "Горбатий" залишається на місці ДТП та докладує Миколі Чуприні, що відбувається, - зазначається у повідомленні.

У кінці допису зазначається, що ніхто не затриманий, а син винуватця відмовився від своїх показів.

Також нагадаємо, що 11 травня у Макарові за участю велосипедиста і маршрутки сталася моторошна дорожньо-транспортна пригода.

Читати "Моя Київщина" у Telegram