#

У Згурівській ОТГ виявили підприємство, що працює з порушеннями

27.01.2022 20:30
У Згурівській ОТГ виявили підприємство, що працює з порушеннями
Фото з мережі інтернет

Головні державні інспектори ГУ Держпраці у Київській області провели планову перевірку в ТОВ "БУДІВЕЛЬНА СИЛА" у Згурівці та виявили порушення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ГУ Держпраці.

Підприємство займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах і розташоване в смт. Згурівка. Інспектори перевіряли дотримання на підприємстві вимог законодавства з питань охорони праці і промислової безпеки.

Під час інспекції вдалося виявити 31 порушення. Серед них: відсутній дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки (вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів), відсутня декларація на виконання робіт на висоті, відсутня декларація на експлуатацію ТТЗ, керівник і працівники підприємства не пройшли навчання з питань охорони праці і промислової безпеки та інші.

Після перевірки інспектори склали акт, вручили припис. На керівника підприємства складено протокол про адміністративне правопорушення.

Нагадаємо, що до Згурівської ОТГ у межах проєкту "Сортування сміття - екологічна складова життя" прибуло 80 сміттєвих контейнерів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook