#

У Згурівському районі відкрили два міні-футбольних поля з штучним покриттям (ФОТО)

02.06.2020 11:12
У Згурівському районі відкрили два міні-футбольних поля з штучним покриттям (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 1 червня, у Згурівському районі урочисто відкрили два міні-футбольних поля, які були облаштовані в рамках програми розвитку фізичної культури і спорту "Київщина спортивна"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київська обласна державна адміністрація" у Faсebook.

Першого дня літа робочий візит до Згурівського району заступника голови Київської облдержадміністрації Євгена Калініна з Сергієм Тимофєєвим, начальником Управління фізичної культури мав на меті відкриття нових спортивних майданчиків у Згурівці та Новій Олександрівці.

І в результаті, у Згурівці відбулося урочисте відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям розміром 42х22 м, а також майданчика з вуличними тренажерами, що розташувалися за адресою: вулиця Українська, 61.

Споруду зведено в рамках Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки. Фінансується закупівля спортивного обладнання для будівництва спортоб’єктів коштом обласного бюджету, а облаштовуються майданчики за рахунок місцевого бюджету.

Так, Управлінням 2017 року передано комплект спортивного обладнання та технологічних комплектуючих для облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям та тренажерним обладнанням в Згурівці на суму 833 333 грн.

Також в Новій Олександрівці відкрито спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям (42м х 22м) по вулиці Перемоги, 2.

Облаштовано поле на виконання державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Фінансується будівництво з державного бюджету України та місцевих бюджетів порівну, 50х50.

Відповідно до наказу Мінрегіону України за умови співфінансування за рахунок бюджетної програми на Київську область у 2018 році виділено 15 962 100 грн. для будівництва 20 спортивних майданчиків для міні-футболу зі штучним покриттям. В тому числі Новій Олександрівці виділено суму 749 885 грн.

Також нагадаємо, що 27 травня, начальник управління фізичної культури і спорту Київської ОДА Сергій Тимофєєв перевірили стан деяких спортивних об’єктів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook