#

У жителя Києво-Святошинського району виявили наркотики (ФОТО)

10.08.2020 18:49
У жителя Києво-Святошинського району виявили наркотики (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 9 серпня, в селі Петропавлівська Борщагівка патрульні зупинили водія автомобіля "Daewoo Lanos", який рухався в темний час доби без ближнього світла фар

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook, за кермом легковика був 21-річний мешканець Києво-Святошинського району.

Спілкуючись із громадянином, охоронці порядку помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі у встановленому законом порядку, на що він відмовився.

Окрім того, відповідно до ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію” інспектори провели йому поверхневу перевірку, під час якої виявили паперові згортки, в якому знаходилася порошкоподібна речовина рожевого кольору та подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору, зовні схожі на наркотичні речовини. Окрім того, в порушника виявили засіб для вживання цих речовин. Зі слів порушника – це для власного вживання. 

Патрульні склали на чоловіка відповідний адміністративний матеріал та відсторонили від керування транспортним засобом.  

Оскільки водій мав при собі заборонені речовини на місце події викликали слідчо-оперативну групу Києво-Святошинського ВП для подальшого з’ясування обставин.

Нагадаємо, що 10 серпня о 03:24 до оперативно-диспетчерської служби Києво-Святошинського району надійшло повідомлення про загорання автомобіля в с. Петропавлівська Борщагівка на вулиці Черкаська. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook