#

У Золочівській ОТГ хлопець через ревнощі накинувся з ножем на свого суперника

13.09.2021 14:00
У Золочівській ОТГ хлопець через ревнощі накинувся з ножем на свого суперника
Фото з місця події

У суботу, 11 вересня, у Золочівській громалі на території незавершеного будівництва сталася різанина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області

Заробітчани з Волинської області вживали алкогольні напої. 24-річний молодик приревнував свою кохану до 30-річного знайомого. Між чоловіками виник конфлікт під час якого ревнивець схопив ніж та наніс два удари в область живота та шиї опоненту.

Потерпілого було своєчасно госпіталізовано до реанімаційного відділення Бориспільської лікарні та надано необхідну медичну допомогу. Наразі чоловіка переведено до Київської обласної клінічної лікарні для подальшого лікування.

Правоохоронці затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні даного злочину. Міру запобіжного заходу обере суд.

Нагадаємо, що 11 вересня у селі Погреби Броварського району констатували факт смерті столичного судді – відкрито кримінальне провадження.

Читати "Моя Київщина" у Telegram