#

Учитель Богуславського ліцею став одним із найкращих освітян Київщини

30.09.2022 13:10
Учитель Богуславського ліцею став одним із найкращих освітян Київщини
Фото з місця події

У вівторок, 28 вересня, у місті Бровари пройшло свято з нагоди Дня працівників освіти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Богуславська міська рада" у Facebook.

Під час урочистостей найкращих освітян області було відзначено почесними грамотами та подяками, зокрема: подяками Прем’єр-міністра України, начальника Київської обласної військової адміністрації, грамотами Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти у науки Київської обласної державної адміністрації.

Кращих серед кращих педагогічних працівників удостоєно обласної премії за особливі заслуги в галузі освіти "Освітянська звитяга Київщини". Дана премія заснована Київською обласною державною адміністрацією для відзначення працівників системи освіти за їх вагомі професійні досягнення та реалізацію державної політики в галузі освіти.

У дописі наголошується, що серед найкращих є і вчитель фізики ОЗО Богуславський академічний ліцей № 1 Володимир Сиротенко, який завдяки своїй наполегливій праці підготував переможців ІІ обласного етапу та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії наук України в секціях "Експериментальна фізика" й "Електроніка та приладобудування".

Нагадаємо, що 1 жовтня у селі Семигори пройде мистецький благодійний захід "Гарбуз-Fest у Кайдашів - 2022".

Читати "Моя Київщина" у Facebook