#

Учителька початкових класів з Немішаєва отримала високу нагороду (ФОТО)

13.10.2020 09:10
Учителька початкових класів з Немішаєва отримала високу нагороду (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що Олена Кудря, яка є вчителькою початкових класів Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, отримала грамоту "За заслуги перед Українським народом"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Високу нагороду вчительці вручила народний депутат України Ольга Василевська-Смаглюк. Олена Павлівна подякувала за відзнаку, підкресливши, що досягнення школи є результатом командної роботи педагогічного та учнівського колективів.

Це велика честь для школи, для мене і, звичайно, джерело натхнення для подальшої роботи, - зазначила вчителька.

 У сфері освіти Олена Кудря працює з 2003 року. Нині обіймає посаду заступника директора з початкового навчання. Є автором навчальних програм для учнів початкових класів та розвиваючих посібників, які схвалені Міністерством освіти та науки України. 

Цьогоріч Олена Кудря увійшла до ТОП-50 найкращих вчителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine 2020.

Global Teacher Prize Ukraine – це щорічна національна премія, місія якої – підкреслити важливість педагогів в Україні.

Варто зазначити, що кілька років тому Олена Кудря також увійшла до друкованої збірки "Кращих практик жіночих ініціатив України" зі своєю авторською збіркою "Гімнастика для мозку. Гармонійний розвиток обох півкуль мозку".

Олена Кудря переконана, що на сучасному етапі розвитку освіти пріоритетним визнається особистісно орієнтоване навчання, оскільки його метою є формування цілісної особистості в єдності когнітивних та креативних якостей, розвиток інтелектуальних і творчих здібностей учнів. Особливо важливим завданням є виявлення, навчання та виховання обдарованих, талановитих дітей. Тому вчителька стала ініціатором програми розвитку обдарованих дітей селища Немішаєва "Обдарована молодь", яка покликана підтримувати здібних учнів, що є переможцями та призерами учнівських олімпіад, творчих конкурсів, спортивних змагань.  Завдання програми:

  • забезпечення максимально сприятливих умов для роботи вчителів з обдарованими дітьми, розкриття їх творчого потенціалу;
  • пошук шляхів поліпшення якості навчання, через впровадження інноваційних педагогічних технологій, що передбачають розвиток творчих здібностей учнів;
  • розробка інноваційних видів педагогічної діяльності, спрямування діяльності вчителів на використання нестандартних форм діяльності;  
  • активізація пізнавально-дослідницької діяльності вчителів, їх творчого потенціалу.

Уже цього року програма "Обдарована молодь" була підтримана  селищною радою і діти Немішаївських шкіл були відзначені грошовими винагородами за призові місця на Всеукраїнських олімпіадах, спортивних змаганнях, творчих конкурсах. 

Нагадаємо, що ОЗО "Ржищівський ліцей "Лідер" було визнано одним із найкращих закладів Київщини у 2020 році.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: