#

Учні двох ліцеїв у Макарівській громаді отримали Apple iPad

27.02.2023 19:00
Учні двох ліцеїв у Макарівській громаді отримали Apple iPad
Фото з місця події

Сьогодні, 27 лютого, 80 здобувачів освіти Копилівського та 128 Королівського ліцеїв у Макарівській громаді отримали Apple iPad

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Вадима Токаря.

Гаджети передали дітям голова Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, голова громадської організації "7Fields" Оксана Волжина та заступник голови Київської обласної державної (військової) адміністрації Жанна Осипенко.

Планшети мають допомогти учням навчатись та сприятимуть їхньому розвитку, адже у ці пристрої вже завантажені всі навчальні програми, які доступні в офлайн-режимі. Такі iPad отримали лише чотири заклади освіти Київської області. 

Проєкт реалізовується завдяки співпраці міжнародної компанії ASBISc Enterprises, Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства освіти і науки України та громадської організації "7Fields".

Нагадаємо, що 24 лютого у Макарівській громаді провели марафон пам’яті за всіма загиблими у російсько-українській війні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram