#

Учнів Білоцерківської громади нагородили за перемогу в І етапі конкурсу МАН

12.03.2024 17:56
Учнів Білоцерківської громади нагородили за перемогу в І етапі конкурсу МАН
Фото з місця події

Сьогодні, 12 березня, премію ім. Віктора Міняйла вручили учням Білоцерківської громади за перемогу в І етапі конкурсу МАН

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Білоцерківської міської ради. 

Премією відзначають переможців (виключно І місце) І етапу (рівень громади) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в секціях "Українська мова", "Українська література", "Літературна творчість". Цьогоріч у секції "Українська мова" відзначено ученицю 11 класу  Білоцерківського ліцею "Мала академія наук" Владу Юр’єву та її наукового керівника, учителя української мови і літератури, заслуженого вчителя України Володимира Терехова.

У секції "Українська література" перемогу здобули учень 11 класу Ліцею "Перша Білоцерківська гімназія" Стефан Костиренко та його науковий керівник, учитель української мови і літератури Тетяна Громадська.

Цьогорічні переможці під час засідання сесії Білоцерківської міської ради були нагороджені Геннадієм Диким та начальником Управління освіти і науки Юрієм Петриком дипломами та грошовими винагородами в розмірі по 3 000 гривень для учнів і по 2 000 гривень для педагогів.

Нагадаємо, що білоцерківські паралімпійці здобули п'ять медалей на чемпіонаті Європи з фехтування на візках серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату.

Читати "Моя Київщина" у Facebook