#

Українські футболісти об'єдналися заради порятунку дитини з Вишгорода (ВІДЕО)

21.02.2022 08:30
Українські футболісти об'єдналися заради порятунку дитини з Вишгорода (ВІДЕО)
Дмитрик Басов

Українська Асоціація Футболу закликає українців допомогти хворому на СМА Дмитрику Басову із Вишгорода

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Українська Асоціація Футболу / Ukrainian Association of Football"  у Facebook.

Частину необхідних коштів допоміг зібрати ініційований раніше президентом УАФ Андрієм Павелком благодійний аукціон, його особисті пожертви та внески тисяч інших людей.

Однак препарат Zolgensma, який допоможе маленькому вболівальнику подолати рідкісну, але дуже важку хворобу — СМА (спинальна м'язова атрофія), дуже дорогий. Українська Асоціація Футболу пише:

Малюку все ще потрібна наша з вами підтримка. Учора ми з вами відзначали День єднання, і це гарна нагода, щоб разом з об’єднанням навколо захисту нашої держави згуртуватися навколо порятунку маленького громадянина нашої України. Свій внесок також вже зробили футболісти національної збірної України і ми, разом з ними, просимо всіх небайдужих людей долучитися до збору коштів на ліки для Дмитрика Басова.

Нагадаємо, що у 7-річного Микити Возного з Білої Церкви виявили рідкісну і надзвичайно агресивну форму раку – метастаз меланоми у головному мозку.


Читати "Моя Київщина" у Telegram