#

Український гурт "Антитіла" виступив у Бородянці (ВІДЕО)

01.03.2021 19:20
Український гурт "Антитіла" виступив у Бородянці (ВІДЕО)
Гурт "Антитіла"

Стало відомо, що відомий український гурт "Антитіла"  виступив у Бородянці, яка зустріла співаків нерозчищеними дорогами, стареньким будинком культури та холодною сценою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на YouTube-канал "M1".

Музичний канал опублікував Backstage HELLO-тур гурту. Перед концертом соліст групи Тарас Тополя провів своєрідну "ревізію" місцевого будинку культури.

Цьому будинку культури допоможуть пара мільйонів інвестицій. Звична ситуація для районних будинків культури, хоча б є ручка на дверях це вже – not bad, – прокоментував соліст гурту "Антитіла".

Проте на цьому сюрпризи у Бородянці не закінчились. Під час саундчеку на сцені було так холодно, що артисту довелося одягнути шапку, а для того, аби добратися до входу музиканти чистили дорожку від снігу.

Приїхав, хочеш дати концерт, береш лопати і розчищаєш підхід. Артисти гребуть лопатою, тільки не вершки і не бабло, а сніг, – сказав гітарист гурту Дмитро Жолудь.

Проте, не зважаючи на це, Тарас Тополя закликав українських артистів їздити не лише до великих, але й до маленьких міст України, аби відчути народну любов.

Нагадаємо, що мешканці Бориспільської міської територіальної громади взяли участь в арт-челенджі "Схожа на Лесю".


Читати "Моя Київщина" у Facebook