#

"Укрексімбанк" продає три земельні ділянки у Київській області

19.07.2023 15:00
"Укрексімбанк" продає три земельні ділянки у Київській області
Фото з мережі Інтернет

"Укрексімбанк" виставив на продаж земельні ділянки на Київщині з площами 42 га, 57 га та 10 га

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сайт inventure.com.ua.

До покупки пропонують 3 лоти земельних ділянок під житлову забудову: Бориспільський р-н (41,7 га), Фастівський р-н (56,7 га), Бориспільський р-н (10,4 га). Аукціон заплановано на 12 вересня 2023 року в електронній системі ДП "СЕТАМ".

Перелік ділянок, що пропонуються до продажу:

  • Перший лот – земельні ділянки, що знаходяться у складі умовного масиву земельних ділянок (15 окремих державних актів), загальна площа яких складає 41,7375 га, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування жилого будинку, розташовані за адресою: с. Петровське, Вишенківська с/р, Бориспільського району.
  • Другий лот – тринадцять земельних ділянок, загальною площею – 56,7295 га, з цільовим призначенням: землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, розташовані за адресою: с. Велика Солтанівка, Великосолтанівська с/р, Васильківського району.
  • Третій лот – сім земельних ділянок, загальною площею 10,4105 га, з цільовим призначенням: для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, розташовані за адресою: с. Вишеньки, Вишеньківська сільська рада, Бориспільського району.

Нагадаємо, що переможці урядової програми "Власна справа" на Київщині отримають мікрогранти на загальну суму понад 4 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook