#

"Укрпошта" сьогодні проведе погашення марок до річниці звільнення Бучі, Ірпеня та Гостомеля

31.03.2023 08:50
"Укрпошта" сьогодні проведе погашення марок до річниці звільнення Бучі, Ірпеня та Гостомеля
Марки до річниці звільнення Київщини

Сьогодні “Укрпошта” випускає в обіг марку до річниці звільнення Бучі, Ірпеня та Гостомеля від російських окупантів, а також листівки та конверти серії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис гендиректора “Укрпошти” Ігоря Смілянського. 

Марка “Буча, Ірпінь, Гостомель: Не забудемо, Не пробачимо” вже стала дуже популярною.

Ігор Смілянський зазначив:

Онлайн тираж вже майже проданий, залишки дамо в продаж вранці. Завтра буде діяти обмеження: 2 блоки в Головпоштампах та онлайн та по одному блоку у відділеннях. Хочемо щоб більше людей отримали можливість мати цю частинку історії.

Як повідомили в Укрпошті, тираж блоку − всього 100 000 примірників. 

На поштовому блоці використані матеріали фотокореспондента Радіо Свобода Сергія Нужненка та фотографа Михайла Джоса. Автор малюнку поштової марки, присвяченої Гостомелю, − художник Олександр Нікітюк.

Погашення “Перший день” відбудеться 31 березня в київському головпоштамті, а спецпогашення − в Ірпені, Бучі та Гостомелі.

У день введення поштового блоку в Бучі, Ірпені й Гостомелі починають працювати постійно діючі штемпелі з перевідною датою “Місто Героїв. Буча”, “Місто Героїв. Ірпінь”, “Місто Героїв. Гостомель”.

Нагадаємо, що у Гостомелі відбудеться низка заходів з нагоди річниці деокупації селища.

Читати "Моя Київщина" у Telegram