#

"Укртелеком" відновив інтернет-з’єднання для жителів Бородянки

06.05.2022 16:40
"Укртелеком" відновив інтернет-з’єднання для жителів Бородянки
Фото з місця подій

Фахівці "Укртелекому" замінили основні елементи пошкодженої російськими окупантами телекомінфраструктури і відновили послуги інтернет-доступу для абонентів селища Бородянка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на telegram-канал голови КОВА Олександра Павлюка.

Очільник Київської ОВА зазначає, що будівля, в якій розміщуються вузли зв’язку оператора, пережила прямі обстріли, пожежі, окупацію, але вистояла. Зараз роботу вузла зв’язку "Укртелекому" вже відновлено.

Наразі у Бородянці продовжуються локальні роботи з відновлення абонентської розподільчої мережі та роботи з відновлення послуг фіксованої телефонії. Олександр Павлюк зазначив:

Аби відновити послуги в таких умовах фахівці задіяли всі ресурси вцілілої інфраструктури, перелаштовуючи схеми зв’язку та розподіляючи важливі канали за альтернативним маршрутом.

У співпраці із піротехніками ДСНС та іншими службами "Укртелеком" вже відновив роботу понад 750 вузлів зв’язку у Київській області. Загалом доступ до Інтернету вже мають 90% користувачів послугами "Укртелеком".

Нагадаємо, що під керівництвом голови Київської військової адміністрації відбулася розширена нарада щодо відбудови Бородянської територіальної громади.

Читати "Моя Київщина" у Telegram