#

Укртрансгаз розпочав сезон закачування газу у підземні сховища, ‒ Олексій Чернишов

17.04.2023 12:47
Укртрансгаз розпочав сезон закачування газу у підземні сховища, ‒ Олексій Чернишов
Фото з мережі Інтернет

Команда АТ «Укртрансгаз» ‒ оператора газосховищ України, що є частиною Групи Нафтогаз ‒ розпочала новий сезон закачування газу в підземні сховища (ПСГ)

Як повідомляє інформаційний портал Моя Київщина з покликанням на пресслужбу НАК "Нафтогаз України", за сезон відбору, а саме з 7 жовтня 2022 року, з ПСГ було відібрано 5,572 млрд куб. м газу.

Порівняно з попередніми роками цьогорічний сезон відбору був коротшим. Це пов'язано зі сприятливими погодними умовами та відносно теплою зимою. Я дуже вдячний команді Укртрансгазу, а також працівникам всієї Групи Нафтогаз, за злагоджену роботу минулої зими. Завдяки їй ми змогли встояти та забезпечити теплом українців, — зазначив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Впродовж опалювального сезону 2022/2023 рр. навіть попри повномасштабне вторгнення росії українські підземки працювали безперебійно.

Ми продовжуємо роботу у штатному режимі. Наша команда готова до будь-яких викликів. Фактично ми вже розпочали підготовку до наступної зими, — додав т.в.о. генерального директора АТ «Укртрансгаз» Роман Малютін.

Нагадуємо, що Група Нафтогаз дякує сміливим та професійнимгазовикам, які допомогли Україні пройти зиму, та ділиться їхніми непростими тагероїчними історіями.

Читати "Моя Київщина" у Telegram