#

Упродовж вихідних патрульні Київщини активно боролися з наркоманією (ФОТО)

07.12.2021 12:39
Упродовж вихідних патрульні Київщини активно боролися з наркоманією (ФОТО)
Фото з місця подій

Упродовж вихідних патрульні Київщини виявили наркотичні речовини в чотирьох громадян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

У суботу, 4 грудня, на 19 км автодороги Київ-Чоп патрульні виявили підозрілого пасажира автобуса БАЗ, який помітно нервував. Під час поверхневого огляду інспектори виявили у нього 30 таблеток, ймовірно, наркотичної дії.

У неділю, 5 грудня, на вулиці Садовій, що в Софіївській Борщагівці, поліцейські зупинили авто Honda Dio за порушення ПДР. Водій дуже нервував, тому патрульні провели поверхневий огляд. Результат – у чоловіка виявили два пакетики з порошкоподібною речовиною.

Ще один випадок трапився тієї ж доби ввечері на 17 км автодороги Київ-Чоп. Керманич авто Fiat Doblo мав явні ознаки наркотичного сп’яніння та під час розмови з патрульними показав блістер з таблетками, ймовірно, наркотичної дії, частину яких він уже вжив.

Також у неділю зранку поліцейські отримали виклик до одного з нічних закладів міста про виявлення чоловіка у безпорадному стані. На місці виклику патрульні побачили чоловіка у стані сп’яніння. В останнього патрульні виявили пакетик із кристалічною речовиною.

Патрульні склали на громадян усі необхідні адмінматеріали, після чого викликали на місця пригод слідчо-оперативну групу. Слідчі вилучили речовини на експертизу та надалі встановлюватимуть усі обставини цих справ.

Нагадаємо, що протягом листопада 2021 року Київський рибоохоронний патруль викрив 158 порушень та вилучив 945 кг водних ресурсів.



Читати "Моя Київщина" у Facebook