#

Уряд звільнив керівника Держгеокадастру Київщини

22.10.2019 15:26
Уряд звільнив керівника Держгеокадастру Київщини
Людмила Приходько

Сьогодні, 22 жовтня, Кабінет міністрів України відсторонив від виконання обов’язків керівника Головного управління Держгеокадастру в Київській області Людмилу Приходько

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНН".

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що на Київську області приходить найбільше скарг від громадян про неправомірні дії з боку керівництва.

Він також додав, що цього року до центрального апарату Держгеокадастру надійшли 1116 скарг. З них 420 — на діяльність Головного управління ДГК у Київській області. Це, як зазначається, найбільший показник серед усіх областей.

Крім того, зазначається, що Київська область є лідером по показнику несвоєчасно розглянутих звернень громадян щодо надання дозволу на відведення земельних ділянок.

"Продовжуємо позбавлятись від токсичних людей у держорганах. Сьогодні відсторонили від виконання обов’язків керівника Головного управління Держгеокадастру в Київській області Людмилу Приходько. Держгеокадастр у Київській області — це клондайк для схематозників та всіх нечесних чиновників. На цю область припадає найбільше всього скарг від громадян про неправомірні дії з боку керівництва", - написав Гончарук на своїй сторінці у Facebook.

Також нагадаємо, що 20 жовтня очільник Київської державної обласної адміністрації написав заяву про звільнення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: