#

Усі важливі об'єкти Глеваської громади забезпечені генераторами

31.01.2023 08:50
Усі важливі об'єкти Глеваської громади забезпечені генераторами
Фото з місця події

Стало відомо, що усі важливі об'єкти Глеваської громади у критичних випадках матимуть електроенергію

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Глевахівська селищна рада" у Facebook, генератори доставлені та встановлені, більшість із них уже показали себе в роботі.

Генераторами ними забезпечені усі заклади освіти. Безперебійно заживлені Глеваський та Путрівський академічні ліцеї, Мархалівська і Крушинська гімназії, заклади дошкільної освіти "Золоті Зернята", "Ромашка" (Глеваха) та "Струмочок" (Зелений Бір).

Також генераторами обладнанні адміністративні приміщення. Вони забезпечують безперебійну роботу Глевахівської селищної ради, ЦНАПу, офісів Крушинського, Мархалівського та Путрівського старост, поліцейської станції в смт Глеваха. Кожний житель у робочі дні та години цих закладів може не тільки отримати потрібну послугу, а й підзарядити тут свої пристрої та вийти в Інтернет.

У селищі Глеваха встановлені та невдовзі розпочнуть свою роботу генератори на котельнях по вул. Ботанічна та Вокзальна, на станціях водопостачання та водовідведення по вул. Вокзальна. Попереду лише етап їх заживлення до електромережі.

Нагадаємо, що тиждень тому комунальники Глеваської ОТГ ліквідували несанкціоноване звалище на масиві Глеваха.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: