#

Услід за чоловіком: у Фастові від коронавірусу померла колишня директорка музею (ФОТО)

02.12.2020 14:20
Услід за чоловіком: у Фастові від коронавірусу померла колишня директорка музею (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Колишня директорка Фастівського державного краєзнавчого музею Тетяна Неліна померла від коронавірусної хвороби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Обозреватель".

За кілька днів до смерті Тетяни помер її чоловік Дмитро Плаксій, причиною смерті теж став коронавірус. Тетяна Неліна до останнього віддавала всі свої сили і любов своєму чоловіку, з яким вони прожили 33 роки.

Так, у 2017 році через хворобу чоловіка Тетяна змушена була покинути посаду керівника, щоб доглядати за Дмитром. Хоча вона була однією з творців цього музею і пропрацювала тут з 1990 року.

Працівники музею розповіли, що спільних дітей у Тетяни і Дмитра не було. Дочка Дмитра давно живе за кордоном і у неї підростають свої діти, тому подружжя дуже міцно трималося один за одного.

Кілька років тому чоловік почав хворіти. У нього були серйозні проблеми з серцем. Також він хворів на цукровий діабет, через що він майже осліп. А років п'ять тому він зламав ногу, тож це сильно його підкосило, – згадали в музеї.

Жінка хоч і пішла з музею, але постійно брала участь в його житті, займалася науковою роботою, організовувала щорічний випуск бюлетеня "Прес-музей", де публікувалися наукові роботи.

У знайомих та друзів подружжя склалося таке враження, що Дмитро не зміг бути там один і забрав Тетяну з собою.

Нагадаємо, що 27 листопада о 10:30 30 у Фастові, за адресою вул.Слободянюка, 51, відбудуться похорони загиблого В'ячеслава Мінкіна.


Читати "Моя Київщина" у Telegram