#

Уже є люди, які можуть зайняти моє місце в Обухівському та Васильківському районах, - Дубінський (ВІДЕО)

07.07.2020 12:50
Уже є люди, які можуть зайняти моє місце в Обухівському та Васильківському районах, - Дубінський (ВІДЕО)
Олександр Дубінський

На телеканалі ZIK відбулися дебати між Олександром Качурою та Олександром Дубінським, останній з яких сказав, що не боїться покидати свій округ у Київській області та бути мером Києва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Телеканал ZIK у YouTube.

Олександр Качура запитав в Дубінського, що буде з Васильківським та Обухівським районами, якщо він стане мером Києва, і чи не боїться він, що його пост може зайняти Кононенко.

У відповідь він сказав, що не переживає та не боїться балотуватися на пост мера Києва, бо він за весь час роботи у парламенті не на секунду не залишав без уваги свій округ. Зазначив, що там постійно проводяться аналізи кожного тендера, що завжди відкриті приймальні, і вони ведуть з людьми нормальну роботу, які своєю чергою знають, що вони можуть звернутися до них та отримати відповідь та допомогу. Окрім того, Дубінський наголосив, що там вже є особи, які можуть зайняти його місце, та за яких люди охоче проголосують, адже вони всюди на постійно з населенням.

Вони так "зашкварили" місцеву владу, що в нас голова Обухівської районної ради Ільєнко має підозру з перевищенням посадових обов’язків, і скоро вона буде під арештом, мер Василькова має підозру в підкупі виборців, мер Українки підозрюється у розкраданні міського бюджету. У нас муха не пролетить, якщо хтось щось вкраде з бюджету, - говорив він.

На кінець він сказав, що у нього в окрузі найвищий рейтинг зі всіх в Україні.

Нагадаємо, що у соціальних мережах дівчина поскаржилася депутату, що у неї закінчилися гроші, а Дубінський запропонував її заробляти кошти нестандартним способом.


Читати "Моя Київщина" у Facebook